PERSONLIG
TRENER

Hei!

Jeg ønsker å hjelpe deg med din personlige utvikling!
Dette gjør vi ved å skreddersy din aktive hverdag, eller ditt treningsopplegg slik at det passer dine behov og ambisjoner.

Faglig har jeg en bachelorgrad i idrettsvitenskap med fordypning i ernæring og personlig trening. På siden av utdanningsløpet har jeg selv drevet idrett (boksing), og i senere tid som trener for utøvere på ulike nivåer.

Nå ønsker jeg å hjelpe andre, og spesielt dem som synes det er vanskelig å ta tak i ting som angår egen helse.  

Per Eirik setter opp overkommelige mål som samtidig pusher deg. Han viser interesse i hvem du er som person for å hjelpe deg med å klare å finne riktig egenmotivasjon. Per Eirik er grundig og tilgjengelig for spørsmål og oppfølging mellom treningsøkter. I tillegg er han entusiastisk på dine vegne, noe som er til stor hjelp når man selv føler at en kanskje ikke klarer å levere. - Kunde.

Mitt fokus ligger i å utvikle hele mennesket.
Da må vi jobbe parallelt på flere nivåer, fordi livet har svingninger, og hverdagens krav kan være utfordrende.  Dermed blir et sterkt sinn like viktig som en sterk kropp.

Min jobb vil være å forbedre og jobbe med din helhetlige helse, så du kan imøtekomme hverdagens utfordringer på en god måte.

Om du velger meg som trener,
så tilbyr jeg deg god og bred kompetanse innenfor felt som vektnedgang, vektøkning, utholdenhet, muskelvekst, oppbyggende trening og boksing for dem som ønsker det.

Vi jobber mot et felles mål om å styrke din helse og øke din kompetanse slik at du en gang i fremtiden blir kompetent nok til å styre din egen trening og ta hensiktsmessige valg angående egen helse.

Jeg håper du velger meg som din personlige trener og veileder.
Om du er i tvil så kan vi møtes til en helt gratis uforpliktende samtale, der vi setter startstreken for din fremtidige utvikling.

Ta kontakt om du er interessert eller har flere spørsmål: